ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΤΡΑΚΑ


Φίλη – Φίλε   Γειά σου!

Είμαι ο Παναγιώτης Ματράκας του  Χαράλαμπου και γεννήθηκα το 1957 στα Ψαχνά. Τελείωσα το γυμνάσιο Ψαχνών και σπούδασα Οικονομικά – Ναυτιλιακά και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Σ.Σ.Ν.Ε.).

Εργάζομαι στον Ιδιωτικό Τομέα ξεκινώντας από Ναυτιλιακές Επιχειρήσεις και μετέπειτα σε μεγάλη εταιρεία της περιοχής μας, στην οποία διατελώ μέχρι σήμερα Ανώτερο Διοικητικό Στέλεχος.

Παντρεύτηκα το 1984 την Μαρία Κούκη με την οποία απέκτησα τις δύο λατρευτές μου κόρες, την Εύη 26 ετών Αισθητικό και την Δήμητρα 22 ετών που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Πολιτικές Επιστήμες – Δημόσια Διοίκηση.

Με εφόδιο τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου από την εργασιακή μου πορεία είμαι έτοιμος να προσφέρω στο Καλλικρατικό Δήμο μας, σε τομείς που έχουν σχέση με Διοικητικά, Κοινωνικά, Πολιτιστικά και Περιβαλλοντικά προβλήματα του τόπου μας.

Με την ενεργό συμμετοχή μου στις πολιτικές, πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δραστηριότητες του τόπου μας γνωρίζω όπως και εσύ τα προβλήματα και τις ανάγκες του μεγάλου Δήμου μας ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ.

Φίλη – Φίλε πιστεύω στον ενεργό πολίτη και σας καλώ όλους σε μία συνολική προσπάθεια για να δημιουργήσουμε μαζί το μέλλον του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ. Να σχεδιάσουμε με ΤΟΛΜΗ, να υλοποιήσουμε με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ την ανάπτυξη του Δήμου μας ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ.

Δείξε έμπρακτα την εμπιστοσύνη σου σε μένα και τον Συνδυασμό μας ¨ΔΗΜ.Ο.Σ¨ του Γιώργου Ψαθά.

ΜΑΤΡΑΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΑΡ.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου