ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Γιώργος Ντούρμας

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες,

“Η συνένωση των Δήμων Διρφύων-Μεσσαπίων μέσα από το σχέδιο «Καλλικράτης» αποτελεί μια πρόκληση για όλους μας να εργαστούμε υπερτοπικά πέρα από πολιτικές ή άλλες τοποθετήσεις μας για ένα καλύτερο αύριο.
Στην πρόκληση αυτή ανταποκρίθηκα μαζί με άλλους νέους ανθρώπους προκειμένου να δουλέψουμε ομαδικά και ισότιμα για την ανάπτυξη και την κοινωνική ευημερία του νέου Δήμου μέσα από τον ανεξάρτητο συνδυασμό του συμπατριώτη μας Γιώργου Ψαθά.
Σε αυτή την προσπάθεια σας χρειαζόμαστε όλους συμπαραστάτες μας. Με την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο για όλους.
Και αυτό είναι προσωπική μου δέσμευση. Να αγωνιστώ, να παλέψω, να διεκδικήσω, να φωνάξω, να συγκρουστώ για ένα δήμο που να μας αξίζει.”

Ο Γιώργος Ντούρμας κατάγεται από τη Στενή. Είναι Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και απόστρατος Πλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ


Oνομάζομαι Μπούρικας Ιωάννης (Καλιτζάκης) του Λάμπρου και της Δέσποινας. Είμαι έγγαμος και έχω ένα γιο 7 ετών.
Γεννήθηκα στις 2 Μαρτίου του1971 στους Στρόπωνες Ευβοίας όπου και μεγάλωσα. Εργάζομαι ως ιδιωτικός υπάλληλος, στην εταιρεία General Mils  και είμαι ενεργός διαιτητής από το 2002. Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό ξεκίνησε το 1992 και συμμετείχα στη τοπική ομάδα των Στροπώνων ως ποδοσφαιριστής. Συνεχίστηκε το 1998 που συμμετείχα στο συμβούλιο της ομάδας και αργότερα με την ενασχόληση μου με τη διαιτησία.
Πάνω απ’ όλα όμως είμαι ένας νέος άνθρωπος, με διάθεση να προσφέρω στο τόπο μου και στους συνανθρώπους μου. Έτσι αποφάσισα να στηρίξω έναν εξίσου νέο άνθρωπο με όραμα, τον Γεώργιο Ψαθά και είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον διευρυμένο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

                                                                                                Με εκτίμηση
                                                                                    Μπούρικας Ιωάννης